Υλικά
2 καλά παγωμένες ώριμες μπανάνες
1/2 φλ. βούτυρο αμυγδάλου
2 κ.σ κακάο
2 κ.σ γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
30 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 75%
1 κ.γλ λάδι καρύδας
Χοντροκομμένα αμύγδαλα την ώρα του σερβιρίσματος
Λιώνω την κουβερτούρα με το λάδι καρύδας
Χτυπάω πολύ καλά στο multi όλα τα υλικά και προσθέτω τη λιωμένη σοκολάτα
Βάζω το μείγμα στη κατάψυξη για 2 ώρες.
Όταν το σερβίρω το πασπαλίζω με αμύγδαλα
Καλό καλοκαίρι