ΥΛΙΚΑ
· 4 αυγά (200 γρ καθαρό)
· 35 + 15 γρ ξυλιτόλη
· 1/2κγ cream of tartar
· 18γρ arrowroot
90 γρ αλεύρι (60 ρυζιού και 30 ταπιόκα)
· ¼ - αλάτι
· 1κγ βανιλια
1. 170 βαθμοί Κελσίου/αέρας
2. Κρόκοι μαζί με 30γρ ξυλιτόλη μέχρι να ασπρίσουν
3. Προσθέτω σιγά σιγά τα αλεύρια με το αλάτι
4. Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 15 γρ ξυλιτόλη
5. Ψήνω περίπου για 35’
Μπορείτε να φτιάξετε ότι τούρτα θέλετε
·