Υλικά
150γρ λευκός ταραμά
1/2 πολύ μικρό κρεμμέδι
400ml ελαιόλαδο
4κσ χυμός λεμόνι
1κσ μηλόξυδο
120ml παγωμένο νερό
Χτυπάω πολύ καλά τον ταραμά με το λεμόνι. Προσθέτω το μηλόξυδο
Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και τα προσθέτω στον ταραμά
Συνεχίζω ρίχνοντας το λάδι σταγόνα σταγόνα σα να κάνω μαγιονέζα
Τέλος προσθέτω το νερό και ανακατεύω καλά
Βαζω τη μους ταραμά στο ψυγείο. Αν αφήσετε το μείγμα δυο-τρεις μέρες δένουν τα υλικά και γίνεται καλύτερο.