Υλικά
600γρ. στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι (προτιμώ το "βελούδο")
300γρ. φράουλες
1κσ μέλι
150γρ φυστίκια Αιγίνης
3κσ ροδόνερο
ροδοπέταλα
Ανακατεύω πολύ καλά από το 1έως και το 3. Μετά προσθέτω χοντροκομμένα τα φυστίκια και τέλος πασπαλίζω με τα ροδοπέταλα. Το βάζω κατάψυξη για 8-10 ώρες.
Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο φρούτο εποχής όπως σταφύλια ή ροδάκινο ή σύκα. Μπορώ αντί για φυστίκια να βάλω αμύδαλα ή καρύδια αντί για ροδόνερο να βάλω εκχύλισμα αμυγδάλου ή μαστίχας (3 σταγόνες) ή εκχύλισμα βανίλιας και αντί για ροδοπέταλα να βάλω λεβάντα ή αρμπαρόριζα.