Υλικά
21/2 φλ φρούτα του δάσους (φρέσκα ή κατεψυγμένα βιολογικά)
1/2 φλ. χυμό από μήλο ή αχλάδι αν έχετε αποχυμωτή, διαφορετικά νερό
2 κσ ζελατίνη (βιολογική)
χαμηλή φωτιά ανακατεύω τα φρούτα με το χυμό ή το νερό. Να πάρουν 1-2 βράσεις.
Αποσύρω από τη φωτιά και με το πηρόυνι τα πολτοποιώ ελαφρώς.
Ρίχνω τη ζελατίνη και ανακατεύω ώστε να απορροφηθεί καλά.
Το βάζω στο ψυγείο και μετά από περίπου 3 ώρες είναι έτοιμο