Υλικά
2 φλ. νερό
3 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε κομματάκια
1/2 κγ μαραθόσπορο
1/2 κγ κανέλα
1 κγ γλυκόριζα
Βράζω το νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω μέσα τα υλικά. Τα αφήνω για 10-15’.
Στραγγίζω και σερβίρω.
Υλικά
2 φλ. νερό
3 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε κομματάκια
1/2 κγ μαραθόσπορο
1/2 κγ κανέλα
1 κγ γλυκόριζα
Βράζω το νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω μέσα τα υλικά. Τα αφήνω για 10-15’.
Στραγγίζω και σερβίρω.