Υλικά
2 φλ. νερό
3 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε κομματάκια
1/2 κγ μαραθόσπορο
1/2 κγ κανέλα
1 κγ γλυκόριζα
Βράζω το νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω μέσα τα υλικά. Τα αφήνω για 10-15’.
Στραγγίζω και σερβίρω.
Υλικά
2 φλ. νερό
3 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε κομματάκια
1/2 κγ μαραθόσπορο
1/2 κγ κανέλα
1 κγ γλυκόριζα
Βράζω το νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω μέσα τα υλικά. Τα αφήνω για 10-15’.
Στραγγίζω και σερβίρω.
2 φλυτζάνια σαλατικά (μαρούλι, σαλάτα, baby σπανάκι, baby σέσκουλα…)
1 αγουράκι ψιλοκομμένο
½ avocado
1 κ.γ τζίντζερ
1 κ.σ. φύλλα μέντας
½ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλ. μύρτιλλα
3 κ.σ κολοκυθόσπορος
2 κ.σ σπόρους κάναβης
1 κ.σ chia seeds
χυμός από 1/2 λεμόνι
2 φλ. νερό φίλτρου
Βάζουμε όλα τα υλικά στο blender. Το μοιράζουμε σε 2 ποτήρια.
Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα
Θερμίδες: 267
•λιπαρά: 19 g
•πρωτεϊνη: 11 g
• υδατανθρακες: 15 g
• νάτριο: 33 mg