Υλικά
750γρ κιμά μοσχαρίσιο
4κσ τριμμένη ντομάτα
1 αυγό (κρόκος)
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
25γρ νιφάδες βρώμης
1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου ή κάναβης
1κσ θυμάρι
Μουσκεύω τη βρώμη στο γάλα
Αναμειγνύω τον κιμά με το αυγό, τη ντομάτα, το κρεμμύδι το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτω το γάλα με τη βρώμη και ρίχνω το θυμάρι.
Πλάθω σε ρολό.
Το βάζω σε φόρμα και ψήνω για 50-60΄στους 175 βαθμούς Κελσίου.