ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

by Kallirroi Chatzimichali in


Υλικά

  • 1 ώριμο ροδάκινο

  • 1 κ.γ. μέλι

  • 1 κ.γ. μηλόξυδο

  • 1/2 φλυτζ. μουστάρδα τύπου Dijon

  • 1/2 φλυτζ. μουστάρδα με σποράκια

  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα

  1. Βάζω σε ένα τηγανάκι το ροδάκινο ψιλοκομμένο με το μέλι, το ξύδι, το αλάτι και 2 κ,σ. νερό και τα μαραίνω για 5-8'.

  2. Αφού κρυώσει το ενώνω καλά με τις 2 μουστάρδες.

  3. Πριν το σερβίρω προσθέτω κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο (προαιρετικά).