Υλικά
1 ώριμο ροδάκινο
1 κ.γ. μέλι
1 κ.γ. μηλόξυδο
1/2 φλυτζ. μουστάρδα τύπου Dijon
1/2 φλυτζ. μουστάρδα με σποράκια
1 κ.σ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
Βάζω σε ένα τηγανάκι το ροδάκινο ψιλοκομμένο με το μέλι, το ξύδι, το αλάτι και 2 κ,σ. νερό και τα μαραίνω για 5-8'.
Αφού κρυώσει το ενώνω καλά με τις 2 μουστάρδες.
Πριν το σερβίρω προσθέτω κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο (προαιρετικά).