Υλικά
2-3 μελιτζάνες (προτιμείστε τις άσπρες)
2 σκελίδες σκόρδο
κύμινο
μηλόξυδο ή λεμόνι
αλάτι
ελαιόλαδο
γιαούρτι
Ψήνω τις μελιτζάνες στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν και να ξεφλουδίζονται εύκολα.
Ψήνω τις σκελίδες του σκόρδου στο φούρνο. Παίρνουν μια καπνιστή γεύση και γίνονται πιο γλυκιές.
Τρίβω το κύμινο σε σκόνη
Ενώνω όλα τα υλικά και ανακατεύω καλά.
Προσωπικά βάζω και ξύσμα από το λεμόνι γιατί δίνει μια πολύ φρέσκια και δροσερή γεύση.