Υλικά
420 γρ. αλεύρι (100 γρ. αλεύρι καρύδας, 100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου, 100 γρ. πίτουρο βρώμης, 120 γρ. αλεύρι βρώμης)
2 κ.γ. baking powder
3/4 κ.γ. αλάτι
120 γρ. γραβιέρα παλιωμένη τριμμένη
60 γρ. παρμεζάνα ή λαδοτύρι τριμμένο
300 γρ. κολοκυθάκια τριμμένα
112 ml λάδι καρύδας
4 αυγά ή 3 αυγά και 100 ml γάλα καρύδας
1 κ.γ. κοφτό κουρκουμά
πάπρικα γλυκειά
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
Βάζω μαζί όλα τα αλεύρια με το baking, το αλάτι, τον κουρκουμά, την πάπρικα, το πιπέρι και το θυμάρι και ανακατεύω πολύ καλά.
Κάνω μία λακουβίτσα στη μέση των παραπάνω υλικών και ρίχνω τα αυγά και το λάδι καρύδας.
Ζυμώνω πολύ καλά και προσθέτω το κολοκύθι
Ξαναζυμώνω και ρίχνω το τυρί.
Βάζω το μείγμα σε φόρμα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φουρνο στους 160 βαθμούς για περίπου μία ώρα.