Υλικά
200 γρ. σαλιγκάρια -καθαρισμένα-.
3 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κουνουπίδι
μπόλικο μαϊντανό
1/2 lt.γάλα βρώμης
1 κ.σ. βούτυρο ghee
3 κ.σ. αλεύρι από κινόα
2 κρόκους αυγών
αλάτι πιπέρι
Φτιάχνουμε μία ελαφριά μπεσαμέλ με το γάλα βρώμης και το αλεύρι από κινόα.
Προσθέτουμε τους 2 κρόκους από τ' αυγά μαζί με τον κουρκουμά και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο ghee.
Ψιλοκόβουμε τα σαλιγκάρια, αφού πρώτα τα έχουμε βράσει.
Ψιλοκόβουμε το κουνουπίδι , αφού πρώτα το έχουμε ψήσει στον ατμό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δοκιμάζουμε. Διορθώνουμε αν χρειάζεται με μυρωδικά.
Ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς.
Πασπαλίζουμε με τυρί (προαιρετικά).