Υλικά
4 φλυτζανια κουνουπίδι (τα λουλουδάκια)
2 κ.σ. φρεσκοαλεσμένος λιναρόσπορος
2 κ.σ. chia seeds
2 κ.σ. σουσάμι
3 κσ ελαιόλαδο
1/2 φλ. νερό
σουσάμι για πασπάλισμα
1/2 κ.γ berbere ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας
αλάτι
Αλέθω στο πολυμηχάνημα το κουνουπίδι (γίνεται σαν ρύζι)
Ενώνω όλα τα υλικά και τα δουλεύω καλά.
Βαζω το μείγμα στο ψυγείο για 5-6 ώρες
Το ανοίγω σαν φύλλο και το κόβω σε στρογγυλά διαμέτρου περίπου 5 εκ.
Τα ψήνω για 15΄ σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς. Τα αναποδογυρίζω και τα ψήνω για άλλα 15΄ από την άλλη πλευρά. Ταιριάζουν πολύ ωραία με dip από avocado