Υλικά
1 κιλό κιμάς
· 1/3 φλ κρασί
· 1 αυγό
· 2κσ μηλόξυδο
· 2κσ σάλτσα ντομάτας
· 3κσ βρώμη
· 1/4κγ σκόνη σκόρδο
· ½ κγ κύμινο
· 1κσ ελαιόλαδο
10.· αλάτι/πιπέρι
11.· 1 μεγάλο βάζο πολτό ντομάτας (750 ml)
· 2κσ ελαιόλαδο
· λίγο τσίλι
14.· αλατι/πιπέρι
1. Ζυμώνω όλα τα υλικά (από το 1-10) μαζί και τα αφήνω 1-2 ώρες να σταθούν
2. Πλάθω σε σουτζουκάκια και τα ψήνω σε λαδόκολα στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου
3. Φτιάχνω τη σάλτσα με τα υπόλοιπα υλικά (11-14) σε μια ρηχή κατσαρόλα (σαν βαθύ τηγάνι)
4. Βάζω τα ψημένα σουτζουκάκια στην έτοιμη σάλτσα και τα ψήνω για 10’ σε μέτρια φωτιά για να δέσο