Φρούτα του δάσους (300 γρ.)
Τζίντζερ (τριμμένο)
Κανέλα (3 μπαστουνάκια)
Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε στην ίδια κατσαρόλα τα φρούτα του δάσους, το τζίντερ, την κανέλα, 1 μικρό ποτήρι νερό και 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο.
Ανάβουμε τη φωτιά. Μόλις πάρει βράση σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σε περίπου 15' είναι έτοιμη. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. ¨Όταν είναι τελείως κρύα προσθέτουμε ξύσμα από περγαμόντο ή από ακέρωτο λεμόνι. Είναι πεντανόστιμη!!!
Διατηρείται στο ψυγείο.΄Οταν τη σερβίρουμε προσθέτουμε και λίγους ξηρούς καρπούς.