Υλικά:
200mg λάδι
165mg μέλι
4 αυγά
3 κουταλιά της σούπας κονιάκ
Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι
335 γραμμ. αλεύρι
1 . κουταλάκι του γλυκού baking SODA
1 . κουταλάκι του γλυκού baking POWDER
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε το αλεύρι με τα μυρωδικά, το baking POWDER και το baking SODA.
Στο μίξερ, χτυπάμε το λάδι με το χυμό πορτοκαλιού, και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το κονιάκ, το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το μείγμα με το αλεύρι, και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε το ομοιογενές μείγμα στους 180 βαθμούς.