Υλικά
1 μεγάλο μάτσο σέσκουλα
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 μαραθόριζα
1 μπρόκολο
1/2 κ.γ κουρκουμάς
αλάτι, πιπέρι
1 1/2 κ.γ λάδι καρύδας
1/2 κόκκινη πιπεριά
ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι του καφέ κινόα
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά (εκτος κινόα) και τα τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά με λάδι καρύδας.
Τα αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 20'.
Ρίχνουμε την κινόα και το νερό (1 κινόα - 2 νερό). Είναι πολύ πιο νόστιμο αν αντικαταστήσουμε το νερό με ζωμό από κρέας ή κοτόπουλο.
΄Οταν είναι έτοιμο σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε ελαιόλαδο.
Καλά τώρα πείνασα. Καλή όρεξη.