Οι κρέπες είναι κάτι απλό και γρήγορο. Μπορούμε να τις φάμε με κανέλα, ξηρούς καρπούς και φρούτο ή με αβοκάντο, μανιτάρια και λαχανικά.
Υλικά
1/4 φλ. καρύδας
1/4 γλ. γάλα καρύδας
2 κ.σ. λάδι καρύδας
3 αυγά
1κ.γ απόσταγμα βανίλιας
ελάχιστη σόδα
Ενώνω τα αυγά με το λάδι καρύδας χτυπώντας τα καλά.
Προσθέτω το γάλα με τη βανίλια
και τέλος ρίχνω το αλεύρι με τη σόδα
Αφήνω το χυλό λίγη ώρα και μετά ρίχνω σε βουτυρωμένο τηγανάκι ένα φλυζανάκι του espresso από το χυλό. Καταλαβαίνω ότι έχει ψηθεί γιατί ξεκολάει στην άκρη. Αναποδογυρίζω.
Επαναλαμβάνω το ίδιο μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Δοκιμάστε να τις φάτε και με τους δύο τρόπους, γλυκές αλλά και αλμυρές.