Υλικά
αμπελόφυλλα
1/2 φλυτζάνι κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 φλυτζάνι κινόα (άβραστη)
1/2 φλυτζάνι κολοκυθάκια τριμμένα
1/2 φλυτζάνι καρότα τριμμένα
2 κ.σ άνηθο + 1κ.σ. άνηθο
1-2 κ.σ κουκουνάρι καβουρντισμένο
αλάτι
πιπέρι
1/4 φλ. ελαιόλαδο + λίγο για το γιαούρτι
1 κ.γ κίμινο + 1 κ.γ. κίμινο
σκόνη σκόρδου
1 φλ. γιαούρτι
χυμό και ξύσμα από μισό λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (προαιρετικά)
Μαγειρεύω την κινόα
Μαρινάρω το τριμμένο καρότο και κολοκύθι σε λεμόνι με λίγο αλάτι
Φτιάχνω ένα μείγμα με όλα τα υλικά
Ετοιμάζω dressing με 1/4 φλυτζανιού λάδι, σκόνη σκόρδου και 1 κ.γ κίμινο
Ρίχνω το dressing στο μείγμα και ανακατεύω καλά
Τυλίγω τα ντολμαδάκια
Ενώνω το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, λεμόνι ξύσμα και χυμό, 1κ.γ κίμινο, άνηθο και πολτοποιημένο σκόρδο
Σερβίρω τα ντολμαδάκια και τα συνοδεύω με τη σάλτσα γιαουρτιού.