Υλικά
6 φλυτζάνια από φρέσκα πράσινα λαχανικά (μαρούλι, σαλάτα, λόλα, ρόκα κ.α)
1/4 καβουρντισμένα αμύγδαλα
1/2 avocado
6 βερύκοκα ξερά. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τα ξερά βερύκοκα που δεν έχουν συντηρητικά έχουν χρώμα καφέ. Δεν είναι τόσο ωραία στην εμφάνιση αλλά έχουν θαυμάσια γεύση.
1 φλυτζάνι ντοματίνια
vinaigrette*
Κόβω όλα τα λαχανικά. Τα ανακατεύω και προσθέτω τα αμύγδαλα.
Ρίχνω τη vinaigrette και ανακατεύω καλά.
Vinaigrette*
Όπως αυτή που έκανα για τη σαλάτα με πατζάρια και ρόκα μόνο που αντί για ginger βάζω 1/2 κ.γ εστραγκόν (σκόνη).